SUSHI Sell Off driver Crypto Market till Abyss: Bitcoin under $ 10K

Sushiswaps ledande utvecklare sålde alla sina tokens, vilket ledde till en kraftig minskning av SUSHIs pris. Under tiden förlorade hela marknaden cirka 11 miljarder dollar i timmar.

Tidigare på lördag sålde huvudutvecklaren bakom det populära Sushiswap-protokollet alla sina tokens, vilket orsakade en massiv nedgång på 50% i tokens pris.

På andra håll känner hela kryptovalutamarknaden trycket eftersom det totala kapitaliseringen har minskat med mer än 11 ​​miljarder dollar under de senaste timmarna.

Sushi Seloff börjar med en kollaps på marknaden

CryptoPotato rapporterade tidigare att huvudutvecklaren av den populära Uniswap-gaffeln, Sushiswap, bytte alla sina tokens mot ETH. I en handel värd miljoner förklarade utvecklaren att han gjorde det för att fortsätta arbeta med protokollet och inte oroa sig för prissättning.

Naturligtvis blev samhället mer eller mindre upprörd, särskilt efter att utvecklaren jämförde sig med Charlie Lee, Litecoins skapare, och hävdade att han förtjänade den Bitcoin Code han fick för sin SUSHI på grund av det arbete han gjorde på protokollet. När allt kommer omkring lade han en veckas arbete i det.

Ändå tappade SUSHI-tokens pris och förlorade mer än 50% i ögonblicken efter bytet, vilket förväntades något.

Bitcoin under 10 000 dollar som ETH sjönk till nästan 300 dollar

Hela börsvärdet för kryptovalutor förlorade cirka 11 miljarder dollar bara under de senaste timmarna.

Trots att Bitcoin sjönk till cirka 9 825 dollar på Binance lyckades den återhämta sig och handlas för närvarande till cirka 10 030 dollar, vilket markerar branta 5% förordningar bara under de senaste 24 timmarna.

Ethereum är emellertid det stora kapitalet altcoin som blödde ut mest. Hittills är ETH nere på 15% för dagen, och det är efter att ha återhämtat sig något från dess fall.

I själva verket sjönk ETH till $ 308 på Binance. För bara några dagar sedan testade den 500 dollar och toppade till cirka 488 dollar på världens ledande börs. Detta innebär att ETH har tappat mer än 30% bara under de senaste tre dagarna.