Har Ant McPartlin investert i Bitcoin eller handlet krypto?

Ant McPartlin har vært tilknyttet Bitcoin-handel; innpakket i rykter om at han investerer i kryptovaluta ved hjelp av automatiserte handelsplattformer. Den britiske TV-skuespilleren, produsenten og programlederen har vært ikonisk for sitt duopartnerskap med Declan Donnelly som den komiske handlingen. Etter å ha startet sin karriere på settet til barnas dramaserie Byker Grove, sparket de begge sine TV-karrierer med hell. bagging flere roller over sølvskjermen.

Som ofte skjer med berømmelse og formue, begynner ryktemøllen å snu, og kommer med en rekke forslag om at McPartlin har investert i Bitcoin for å putte sin berømte bankkonto. For å undersøke disse ryktene, undersøkte vi hans offentlige diskusjon og undersøkte om han har investert i Bitcoin.

Investerer McPartlin i Bitcoin?
I følge vår grundige undersøkelse kan vi bekrefte at det ikke er offentlig støtte for å påstå at Ant McPartlin har investert i Bitcoin. Ryktene har ingen bevis for å støtte dem, ettersom TV-stjernen aldri har nevnt at han har Bitcoin eller handler med noe kryptovaluta. Ryktene om hans Bitcoin-investering er falske, etter å ha stammet fra mediehus og sladreblogger som prøver å få trafikk fra hans veletablerte berømmelse.

Hvor kommer ryktene om at Ant McPartlin har investert i Bitcoin-handel?
En vanlig teknikk tilknyttede markedsførere og sladderblogger har, er å koble kjendiser med mulige virale nyheter. Fordi begrepene „Ant McPartlin Bitcoin Trader news“ har høstet trafikk, har det vært et springbrett for mediesider som kan prøve å utnytte brukere som søker etter dette. Dette bringer trafikk til nettstedene deres, selv om nyhetene er falske og ryktene er falske. Partnermarkedsførere prøver også å utnytte kjendisnavn og følge for å lokke sårbare fans til å investere i plattformer.

Hva er denne automatiserte Bitcoin-handelen?

Vanlige rykter knytter Ant Ant McPartlin til Bitcoin-handelssystemer. Dette er automatiserte programvareplattformer som bruker tradingbots for brukere å handle gjennom data og intelligent programvare. Roboter fungerer på vegne av brukeren og investoren og gir spådommer og handler i henhold til historiske trender, algoritmer og datadrevet innsikt. Å basere handlerne på programvare som denne tar ut menneskelig feil og lar brukerne handle uten å måtte holde seg limt til markedsbevegelsene og deres egne børser.

Basert på vår forskning er automatisert handelsprogramvare intelligent og gir rask lønnsom kortsiktig handel. De benytter seg av fall og stigninger i markedet for å gjøre raske kjøp og salg for å tjene penger for brukeren. Suksessraten er positiv, med mer enn 75% av bransjene som nyter suksess, og det er stor sjanse til å tjene penger på den automatiserte programvaren.

Tips for Bitcoin-handel
Det er viktig å være forsiktig med at Bitcoin-handel er uforanderlig; som betyr at når en transaksjon ikke har skjedd, kan den ikke reverseres. Dette betyr at når en manuell (eller automatisert) Bitcoin-handel har blitt gjennomført via en hvilken som helst plattform du velger, er det ikke mulig å fjerne det. Bitcoin-handler er endelige. Det er også verdt å merke seg at markedet har et rykte for volatilitet, så det er en høyrisiko høyrelønningsfaktor, men det kommer med muligheten for å tape penger på en dårlig tidsbestemt handel.

Så når du handler:

 

  • Vet at alle handler er endelige og ikke kan angres.
  • Arbeid av logikk og ikke gjør handler følelsesmessig.
  • Hold hodet på nivå og ikke kjøp eller selg på grunn av FOMO.
  • Hold deg til en strategi så mye som mulig, men hold øye med markedet.
  • Undersøk grundig og undersøk hvilke andre kryptovalutaer som kan være verdt å handle.