ER ZIJN NOG MAAR TWEE WEERSTANDEN VOORDAT DE BITCOIN EEN NIEUW HOOGTEPUNT BEREIKT

  • Bitcoin heeft ongekende volatiliteit gezien in de afgelopen dagen, met zijn beklimming die een kookpunt bereikte gisteravond toen de stieren opstapten en het naar hoogtes van $18.600 stuurden.
  • De verkoopdruk was hier vrij intens en zorgde er al snel voor dat het een zelflos werd…
  • Binnen een zuivere kwestie van notulen, daalde zijn prijs van hoogte van $18.600 aan laagste punten van $17.400, met de steun hier die een scherpe reactie vonkt.
  • Het heeft zich sindsdien gestabiliseerd en consolideert net onder $18.000, met zijn technische vooruitzichten op korte termijn die sterk blijven.
  • Een analist merkt nu op dat er nog maar twee belangrijke weerstandsniveaus over zijn voordat de cryptocurrency nieuwe hoogtepunten van alle tijden vaststelt.
  • Deze niveaus zouden eerder kunnen worden doorbroken dan de beleggers verwachten.

Bitcoin heeft de afgelopen dagen en weken een wilde prijsactie gezien. Stieren hebben geprobeerd om de trend onder controle te houden, en stuurden het naar een hoogtepunt van $18.600 gisteravond laat.

Deze hoogtepunten waren echter van korte duur, en een massale toestroom van verkoopdruk hield de cryptocurrency in haar spoor. Binnen een kwestie van minuten, zijn prijs loods meer dan $1.000 en stortte zich in het lagere – $17.000 gebied.

Sindsdien heeft het zich hersteld en is het onder de 18.000 dollar gebleven.

Een handelaar merkt nu op dat er eigenlijk nog maar twee weerstandsniveaus over zijn die de crypto moet breken om nieuwe hoogten te bereiken.

Hij wijst naar $18.900 en $20.000, waarbij hij opmerkt dat het boven dit niveau een heldere hemel is tot bijna $24.000.

Omdat stieren in de afgelopen 80 dagen kracht hebben getoond, is er een grote kans dat er op korte termijn een duwtje in de richting van dit niveau komt.

BITCOIN VERTELT OVER DE DAGELIJKSE HOOGTEPUNTEN ALS VERKOPERS PROBEREN OM TE KEREN

Bitcoin’s uptrend raakte gisteravond oververhit toen stieren het naar $19.000 stuurden. Het is nu aanzienlijk lager dan deze hoogtepunten.

Op het moment dat we dit schrijven, verhandelt BTC iets minder dan 1% tegen de huidige prijs van $17.530. Dit markeert een lichte stijging van de dagelijkse dieptepunten van $17.400, maar een bijna volledige schrapping van de winst toen het zijn „V-vormig“ herstel gisteravond plaatste.

ANALIST: BTC HEEFT NOG MAAR TWEE WEERSTANDSNIVEAUS OVER VOOR NIEUWE HOOGTEPUNTEN

Terwijl hij zijn gedachten deelde over waar Bitcoin zich op korte termijn zou kunnen ontwikkelen, legde een analist uit dat er nog maar twee weerstandsniveaus over zijn voordat het nieuwe hoogtepunten van alle tijden vaststelt.

„BTC: Gewoon de 1 op 1 verlenging van de maart-augustus run. Er is niet veel meer om mee te spelen in termen van doelen. Er zijn nog maar twee niveaus voor de boeg: 18900 (hoogste wekelijkse sluiting) en 20k (ATH). 1.618 verlenging @ 23.775k.“

Tenzij stieren de schade omkeren die door de zelfopoffering van gisteravond is aangericht, is er een mogelijkheid dat Bitcoin nog meer nadelen zal zien op korte termijn voordat deze weerstandsniveaus worden getest.