Crypto-donatie: Amerikaanse presidentskandidaat, Jo Jorgensen opent voor donatie in Bitcoin…

Amerikaanse presidentskandidaat Jo Jorgensen accepteert nu crypto-donaties.

Jorgensen geeft toe een pro-crypto beleid te hebben.

Politici zijn een andere groep van prominente figuren die cryptocurrency naar mainstream bewustzijn en adoptie brengen. Onlangs heeft een Amerikaanse politicus, Andrew Yang, onthuld dat hij open stond voor het accepteren van crypto-donaties voor zijn campagne. Later nam hij echter afstand van de strijd om het Amerikaanse presidentschap. Vandaag heeft een andere Amerikaanse presidentskandidaat, Jo Jorgensen, dezelfde donatiemethode gedebiteerd.

Een crypto-vriendelijke presidentskandidaat

Terwijl hij zich richtte tot de Bitcoin (BTC) en cryptocurrency-investeerders/handelaars, onthulde Jo Jorgensen dat haar campagne openstaat voor crypto-donatie. Naast de financiering van haar campagne met behulp van fiatvaluta (US dollar), betekent de ontwikkeling dat haar aanhangers en volgers nu kunnen steunen met digitale valuta. BitPay zal de crypto-donaties verwerken. De supporter kan ervoor kiezen om te doneren via Bitcoin, Ether (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) en anderen.

Naast de crypto-donaties zou Jo Jorgensen een crypto-vriendelijk regime naar de Verenigde Staten kunnen brengen, omdat ze toegeeft een fan te zijn van cryptocurrencies. Naar verluidt is Jorgensen een 63-jarige presidentskandidaat van de Amerikaanse Libertaire Partij. Terwijl ze commentaar gaf op de ontwikkeling, adviseerde een gebruiker van cryptocurrency dat Jo Jorgensen een pro-crypto beleid zou aannemen. Het zal misschien meer steun voor haar campagne krijgen, vooral vanuit de crypto-industrie.

Bitcoin-prijsvoorspelling – Tijd om de psychologische weerstand van 12.000 dollar neer te halen
Bitcoin weer afgewezen door de Bank of England

1918 De Spaanse griep, het goud en de Bitcoin hebben één gemene deler – Stieren pas op
Bitcoin HODLing reuzenbankieren op jaarhoogte

Jo Jorgensen viel daarmee samen en zei dat ze al een pro-crypto beleid heeft en een grote fan is van digitale valuta.

Amerikaans crypto-vriendelijk ecosysteem staat voor de deur

Nu steeds meer politici en prominente medewerkers uit de Verenigde Staten steun blijven aankondigen voor digitale valuta, zou men kunnen voorspellen dat er een crypto-vriendelijk regime op komst is in het land. Onlangs meldde Cryptopolitan hoe Ripple’s Chris Larsen jammerde over de strenge en onzekere regelgeving voor cryptografie in de Verenigde Staten. Op een gegeven moment onthulde hij dat ze hun hoofdkwartier naar het buitenland zouden kunnen verplaatsen als de autoriteiten hun standpunt over crypto niet veranderen.