Bitcoin-walvissen vermenigvuldigen zich met een snel tempo, verbrijzelen aller tijden als grote kopers op BTC wedden

Crypto-analysebedrijf Santiment onthult dat investeerders met een diepe zak snel BTC opscheppen naarmate het aantal Bitcoin-walvissen een recordhoogte bereikt.

Het bedrijf zegt dat het aantal walvissen met minimaal 1.000 BTC eerder deze week records heeft gebroken

„Bitcoin’s aantal walvisadressen met ten minste 1.000 BTC heeft een recordhoogte van 2.323 bereikt met de sluiting van dinsdag (5 januari 2021).“

Volgens het on-chain inzichtenplatform is het groeiende aantal Crypto Revolt walvissen een positief signaal voor de bullmarkt van BTC.

„Er is misschien geen opvallender bullish statistiek dan een die wijst op groeiende houders met $ 33,7 miljoen + op het spel.“

Gegevens van de in de VS gevestigde crypto-uitwisseling Kraken bevestigen de conclusies van Santiment

Kraken zegt dat het groeiende aantal Bitcoin-walvissen, evenals de beweging van het vlaggenschip crypto-activum van beurzen naar andere opslagopties, erop wijzen dat de vlaggenschip cryptocurrency nog steeds meer opwaarts potentieel heeft.

„Extra walvisaccumulatie en uitstroom van beurzen te midden van de parabolische klim van BTC geeft aan dat goed gekapitaliseerde marktdeelnemers geloven dat BTC op korte termijn een incrementeel voordeel heeft, ondanks de verplaatsing naar onbekende wateren.“

Kraken onthult dat het aantal BTC-adressen in walvisadressen een recordhoogte van 11,46 miljoen bereikte in 2020. De cryptocurrency-uitwisseling voegt eraan toe dat het aantal adressen met meer dan 100 Bitcoin steeg tot boven 16.300 – het hoogste niveau sinds maart 2020.

Kraken onthult ook dat walvissen met meer dan 100 Bitcoin in december 47.500 BTC hebben verzameld toen het vlaggenschip van de cryptocurrency een enorme rally begon.